Contact

Contact

Belangrijke telefoonnummers

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:00 te bereiken voor het verzetten van afspraken en niet-spoedeisende vragen op 0317-411971.

Voor bevallingen of ongerustheid over jezelf of je baby zijn wij 24 uur per dag te bereiken op: 0317-616577.

SMS- of WhatsApp berichten op dit telefoonnummer komen niet aan. Wij willen je vragen daarom geen berichten te sturen, maar altijd te bellen wanneer je ons nodig hebt.

Per e-mail zijn we bereikbaar via: info@verloskundigenwageningen.nl
We streven ernaar om je vraag binnen drie werkdagen beantwoorden. Indien je vraag niet zo lang kan wachten, neem dan telefonisch contact met ons op.

Ons werkgebied

Onze praktijk bevindt zich in Wageningen, maar dat betekent niet dat we alleen zwangerschappen in Wageningen begeleiden. Voor zwangere vrouwen in Bennekom, Renkum en Heelsum bieden wij dezelfde verloskundige zorg tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Voor alle vragen rondom zwangerschap, anticonceptie en kinderwens kan je binnen Wageningen, Bennekom, Renkum en Heelsum bij ons terecht.

Hoe gaan we om met jouw gegevens?

De Bakermat gebruikt patiëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. De Bakermat deelt patiëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. De Bakermat bewaart patiëntengegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. De Bakermat houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen patiëntengegevens veilig voor inzage van onbevoegden. De Bakermat vraagt toestemming aan de patiënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. De Bakermat informeert patiënten over de rechten van de patiënt ten aanzien van zijn persoonsgegevens. De Bakermat informeert haar patiënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens. De Bakermat informeert patiënten indien De Bakermat bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten.

Voor meer informatie: vraag dit gerust aan één van onze assistenten of verloskundigen.