Visie

Visie

Zwangerschap en geboorte zijn in de basis gezonde en natuurlijke processen. Als verloskundigen bieden wij persoonlijke zorg, volgens de laatste medisch wetenschappelijke inzichten. Elke zwangere, elke baby is anders, we stemmen onze zorg graag af op wie je bent, en op wat nodig is voor een gezonde start van je kindje. 

Verloskunde is meer dan het bewaken van de lichamelijke gezondheid van moeder en kind. De Bakermat staat voor persoonlijke aandacht, rust en vertrouwen. Wij vinden het belangrijk dat je je welkom voelt en dat je je vrij voelt om te zijn wie je bent. We willen je in deze periode van je leven graag ondersteunen bij het maken van je eigen keuzes. Dat is van onschatbare waarde voor een plezierige zwangerschap en een goede start van het ouderschap.
We leren je dus graag kennen en delen van harte onze kennis en ervaring met je. Door een persoonlijke afstemming kunnen wij hiermee verantwoorde en individuele medische zorg op maat bieden. 

De zorg van de Bakermat wordt mede mogelijk gemaakt door de goede samenwerking met andere (keten)partners zoals o.a. collegae verloskundigen, echoscopisten, huisartsen, gynaecologen, kinderartsen, het consultatiebureau, jeugdzorg en kraamzorg.

Bovenstaande doen wij zo veel mogelijk op basis van recente, wetenschappelijke inzichten. Wij maken gebruik van de richtlijnen en protocollen die door en/of in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen en het verloskundig samenwerkingsverband Gelderse Vallei tot stand zijn gekomen.