Wie zijn wij

Wie zijn wij

Bij de Bakermat werken we met een team van vier verloskundigen en twee assistenten.
Door met meer verloskundigen binnen 1 praktijk te werken, hebben wij veel verschillende ervaring en kennis in huis en staat er altijd een uitgeruste verloskundige voor je klaar. Wij stellen ons graag aan je voor.

Verloskundigen


Gerjanne Vrielink
Verloskundige
Plaatser spiralen
Voorzitter MAIA
Bevallingsverwerkingsspecialist
BIG nummer: 39052890003
lees verder
Gerjanne is een enthousiaste verloskundige en is altijd geïnteresseerd in het welzijn van zowel de cliënten als haar collega’s. Haar passie voor verloskunde wordt duidelijk in haar betrokkenheid bij de cliënten en partners tijdens alle fasen van de zwangerschap. Ze staat altijd open voor de wensen van zwangere en biedt graag persoonlijke zorg. In de praktijk is ze gespecialiseerd in het plaatsen van spiralen. Gerjanne heeft ook de opleiding tot bevallingsverwerkingsspecialist gevolgd. Wanneer je vragen over je baring hebt, je baring traumatisch verlopen is kan je met haar een gesprek in plannen. In haar vrije tijd is ze actief en sportief, wandelen met de hond en hardlopen doet ze graag. Favoriete vakantiebestemming is Vlieland, hier is ze graag samen met haar man en twee dochters.
Aafke van Os
Verloskundige
Echoscopist
BIG nummer: 79909229803
lees verder
Aafke heeft oog voor de oerkracht van de vrouw en vertrouwen in het natuurlijke verloop van een zwangerschap, geboorte en kraamperiode. Rust vindt ze van belang en ze geeft je het gevoel je te willen kennen. Aafke maakt je graag bewust van je eigen keuzemogelijkheden in het toeleven naar de komst van jullie kindje en luistert naar jullie ideeën. Altijd bewust van wat het beste is voor de zwangere en barende, is Aafke soms de kritische nood in ons team. Haar warme lach en nuancering maken haar een hele prettige verloskundige en collega!
Aafke maakt echo’s in de praktijk. Ze is moeder van twee dochters. In haar vrije tijd drinkt ze graag koppen thee met vriendinnen, rommelt ze in haar moestuin of geniet ze van een warm bad.

Marise Hootsen
Verloskundige
Echoscopist
Plaatser spiralen
Master verloskunde
BIG nummer: 59922977903
lees verder
Marise is een leergierige en sterke enverloskundige. Na haar opleiding tot verloskundige heeft ze de Master Verloskunde gevolgd.  Ze is geïnteresseerd in zowel de ins en outs van de wetenschap en medische literatuur, als naar hoe dit te vertalen naar de persoonlijke zorg voor elke zwangere en haar partner. Marise is open minded, en ontzettend enthousiast voor haar vak als verloskundige. Sinds april 2022 heeft ze ook haar echo-bevoegdheid gehaald. Marise geniet ervan om regelmatig te sporten en buiten te zijn. Lekker even actief bezig zijn. Haar open houding en enthousiasme is kenmerkend.

Marije Vellinga
Verloskundige
BIG nummer: 19929082603
lees verder
Marije heeft Friese roots, maar is al een aantal jaar woonachtig in Ede. Houdt van creatief bezig zijn en kan heerlijk bakken. Vooral de brownies vallen bij de collega’s in de smaak. Ze heeft haar studie tot verloskundige in Maastricht gevolgd en staat met enthousiasme klaar om jullie tijdens zwangerschap, baring en kraambed te begeleiden.


 Assistenten

Anne-Gies en Brenda zijn onze assistenten. Zij zijn elke ochtend aanwezig in onze praktijk. Zij helpen ons met alle administratieve taken en nemen elke ochtend de telefoon op om u te helpen met uw vragen. (0317-411971 maandag t/m vrijdag 9:15-12:00).
A.


Anne-Gies Hollaar
Assitente
lees verder
Anne-Gies is één van onze ondersteunende krachten, zonder wie we de praktijk minder makkelijk draaiende houden. Je kunt haar treffen aan de balie, aan de telefoon en ze verzorgt ook onze financiële administratie. Luisterend oor, organisatorisch talent en een geweldig geheugen voor cliënten. Opgeleid als verloskundige heeft ze veel kennis over zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Het uitvoeren van dit vak bleek minder prettig te combineren met de geboorte en het opvoeden van vier jongens. Dit maakt dat ze sinds 2015 een regelmatiger leven heeft door bij ons als praktijkassistente te werken.