Wie zijn wij

Wie zijn wij

Bij de Bakermat werken we met een team van vier verloskundigen en twee assistenten.
Door met meer verloskundigen binnen 1 praktijk te werken, hebben wij veel verschillende ervaring en kennis in huis en staat er altijd een uitgeruste verloskundige voor je klaar. Wij stellen ons graag aan je voor.

Verloskundigen

Ons verloskundig team bestaat uit Gerjanne, Aafke, Marise en Anne. Je zult onze verloskundigen tegenkomen tijdens spreekuur, bevalling en kraamvisites. Ook als je contact opneemt met het spoednummer zal één van onze verloskundigen je te woord staan.

Gerjanne
Gerjanne is uit ons team het langst werkzaam als verloskundige en werkt nog altijd vol overgave en passie in de verloskunde. Ze is ontzettend betrokken bij het welzijn van de cliënten en geeft je graag zorg op maat. In de praktijk is ze gespecialiseerd in het plaatsen van spiralen baringsverwerkingsgesprekken. In haar vrije tijd is ze actief en sportief; zwemmen, hardlopen en wandelen met de hond. Haar favoriete vakantiebestemming is Vlieland. Hier is ze graag samen met haar man en twee dochters en kan ze even helemaal tot rust komen.

Aafke
Aafke is geboren in het Westland en werkt vanaf 2008 bij de Bakermat. Aafke is een lieve, warme verloskundige die goed naar je luistert en samen met de zwangere en haar partner het beste zorgpad kiest wat bij hen past. Aafke heeft zich gespecialiseerd in het maken van echo’s. Grote kans dat je Aafke ontmoet op moment dat je het eerste beeld van jullie kindje te zien krijgt. Aafke heeft 2 prachtige dochters. Elena is in 2018 geboren en Robin in 2020. Samen met haar partner genieten zij van hun fijne huis met heerlijke tuin. Aafke heeft de groenste vingers van ons allemaal.

Marise
Marise is een leergierige en sterke verloskundige. Werkzaam sinds 2018 binnen de Bakermat. Na haar opleiding tot verloskundige heeft ze de Master Verloskunde gevolgd.  Ze is geïnteresseerd in zowel de ins en outs van de wetenschap, als naar hoe dit te vertalen naar de persoonlijke zorg voor elke zwangere en haar partner. Marise is rustig, vriendelijk en ontzettend enthousiast voor haar vak als verloskundige. Sinds april 2022 heeft ze ook haar echo-bevoegdheid gehaald. Marise geniet ervan om regelmatig te sporten en buiten te zijn.

Anne
Anne werkt vanaf januari 2023 in het Bakermat team. Ze is geen onbekende voor ons, want in de zomer van 2021 heeft ze haar eindstage bij ons met succes afgerond. Daarna heeft ze 1 jaar in omgeving Nijmegen gewerkt. Anne is trotse moeder van twee zoontjes. Een paar leuke weetjes over Anne: ze is pas op haar 30e verloskunde gaan studeren en ze is opgegroeid in Bennekom. Ze houdt van de geboorte. Ze vindt het prachtig om de ontmoeting tussen kind en ouder(s) te aanschouwen.

Assistenten

Anne-Gies en Brenda zijn onze assistenten. Zij zijn elke ochtend aanwezig in onze praktijk. Zij helpen ons met alle administratieve taken en nemen elke ochtend de telefoon op om jou te helpen met jouw vragen. (0317-411971 maandag t/m vrijdag 9:00-12:00).
A.

Anne-Gies
Anne-Gies is één van onze assistentes en ook wel te omschrijven als een duizendpoot met helikopterview. Ze heeft lang als verloskundige gewerkt en heeft hiermee ontzettend veel kennis en ervaring. Ze is een aanpakker, en weet precies wat er speelt binnen de praktijk. Zij werkt op maandag, dinsdag en donderdag als assistente achter de balie. Anne-Gies geniet het meeste van het persoonlijke contact. Daarbij is ze moeder van vier zoons en woont samen met haar vriend in Oosterbeek en doet ze in haar vrije tijd graag aan Bootcampen.

Brenda
Brenda is assistente bij de praktijk en werkt met veel plezier en zorg voor onze zwangere vrouwen en hun partners. Ze is betrokken, heeft een luisterend oor en is altijd gemotiveerd om ons te ondersteunen. Je treft haar op woensdag en vrijdag achter de balie en ze beantwoordt de telefoon. Ze woont in Wageningen en brengt haar vrije tijd door met haar twee kinderen, een dochter en zoon. Verder houdt ze van tuinieren en heeft ze haar eigen moestuin. Ze is zelf bij de Bakermat onder controle geweest voor haar zwangerschap, zodoende dat ze eind 2022 bij ons solliciteerde. Ze vindt de geboortezorg toch wel heel interessant!