Corona

Corona

Corona update 03-10-2022

We kunnen ons voorstellen dat zwanger zijn in deze tijd (extra) spannend kan zijn. We vinden het belangrijk om juist nu goed voor onze zwangere cliënten te zorgen en zoveel mogelijk vertrouwen en duidelijkheid te bieden. Heb je vragen of maak je je ergens zorgen om? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er voor jullie!

Momenteel zijn de volgende basismaatregelen van toepassing:

Algemene maatregelen:

  • We vragen je een zelftest te doen bij verkoudheidsklachten of als je huisgenoot corona heeft;
  • We vragen je om niet naar de praktijk te komen en je afspraak te verzetten bij een positieve zelftest/PCR-test of als je koorts hebt.

Vaccinatie

  • Iedereen van 12 jaar en ouder kan een afspraak maken voor de herhaalprik met vernieuwde vaccins. Dat kan vanaf 3 maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting. Ga naar planjeprik.nl of bel met 0800 7070. Op veel locaties kunt u al terecht zonder afspraak. Wilt u weten welke locaties dat zijn? Ga naar prikkenzonderafspraak.nl.

Wij zijn natuurlijk zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen. Samen met onze collega’s in de regio en het ziekenhuis zorgen we voor continuïteit van zorg. Voor niet dringende vragen, vragen wij je om tijdens kantoortijden te bellen.

Wij ontmoeten jullie graag en staan voor jullie klaar, we rekenen op jullie medewerking!