Onze visie

Onze visie

Zwangerschap en geboorte zijn in principe gezonde en natuurlijke processen.

De Bakermat staat voor persoonlijke aandacht, rust en vertrouwen. Wij vinden het belangrijk dat je je welkom voelt en dat je je vrij voelt om te zijn wie je bent en we willen je in deze periode van je leven graag ondersteunen bij het maken van je eigen keuzes.

Natuurlijk verloopt iedere zwangerschap anders, is iedere zwangere anders en is elk gezin anders. We leren je graag kennen en delen van harte onze kennis en ervaring met je. Door een persoonlijke afstemming kunnen wij hiermee verantwoorde en individuele zorg op maat bieden.

Wij werken samen met verschillende ketenpartners om jullie zwangerschap, bevalling en kraambed zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Bovenstaande doen wij zo veel mogelijk op basis van recente, wetenschappelijke inzichten. Wij maken gebruik van de richtlijnen en protocollen die door en/of in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen tot stand zijn gekomen. Daarbij volgen wij de richtlijnen en protocollen die tot stand zijn gekomen tussen ons en onze ketenpartners.